Dendermonde – Restaurant ’t Truffeltje in de Bogaerdstraat stelt zijn nieuwe menu voor.
* Marbré van Sint Jacobsvruchten & judasoor, ganzenlevermousse, bietjes zoet zuur, posteleinslaatje.
* Zeeduivel in pancetta gebakken, winterprei, zilveruitjes en hazelnootboter emulsie.
Tarbot, groene asperges, crème van witte bonen, truffeljus.
* Melkkalf ribstuk & Ossenstaart tournedos, knolselder, schorseren en Japanse andoorn in ghee wei.
Een selectie van hoeve kazen, kweepeer balsam, kramiekbrood. (suppl. 8,00 €)
* Koude soufflé van gesuikerde kastanjes, vanille-ijs met armagnac en pruimen.
Caramel flan met crème suisse.
Prijs van het menu : € 70,00 – aangepaste wijnen: € 35,00
* Prijs verkorte versie: € 55,00 – aangepaste wijnen: € 30,00
Het menu wordt per tafel, voor het ganse gezelschap geserveerd.