Appels – “We zijn 1 jaar open en vieren onze verjaardag. Het afgelopen jaar is een echte opeenstapeling van fantastische momenten geweest en hopen dat deze trend zich blijft verderzetten. Wie nu bij ons komt eten, krijgt een flesje cava om thuis nog eens rustig te kunnen nagenieten”, aldus chef Olivier en zijn echtgenote Heidi.
Deze maand kan je in restaurant Appelsveer genieten van dit overheerlijke menu.
* Makreel met ahornsiroop en ciderazijn – jonge winterprei – maanlichtzuring en klaverzuringknol – varkensschouder gelakt met miel maritime.
Vis van de week – gebakken aspergecapucinebaard – oesters “papillon” – zwarte radijs – infuus van gember.
* Jonge duif uit Anjou – wilde Italiaanse spinazie met pancetta – puree van witte bonen en sinaasschil – toast van zuurdesem.
Tiramisu van ananas – flan van cocos – sorbet van limoncello of kaasassortiment samengesteld door affineur Van Tricht, met geroosterde brioche (supplement € 9,00)
4-gangen menu : € 50,00 per persoon
4-gangen menu met aangepaste wijnen : € 70,00 per persoon
* 3-gangen menu : € 40,00 per persoon
* 3-gangen menu met aangepaste wijnen : € 55,00 per persoon
De bestelling van de menu’s wordt opgenomen voor alle tafelgenoten, voor gezelschappen vanaf 8 personen serveren we enkel het menu.